[ashanti_lang_picker]
Наслади се на безплатна доставка за всички поръчки над 150лв
[ashanti_lang_picker]

За нас

За Art Company Ashanti

Art Company Ashanti е една реализирана мечта работеща от 2018 година. Една самотна майка превърна своето хоби в работа и начин на живот. Във всеки продукт, който ще намерите на страницата са вложени много труд, старание и любов, така както бихме го изработили за нас самите. Щастливи сме, че семейството на Ashanti расте и привличаме все повече творци обичащи това, което правят. Зад гърба си имаме над 300 индивидуални проекти и над 3000 доволни клиенти. Много от клиентите ни в процеса на работа са се превърнали в наши приятели, доверели своите специални моменти и празници на нас и това, което изработваме. Ще се радваме ако ти си следващият ни клиент превърнал се в приятел.

Материалите

Използваме 100% памучни спални комплекти, тениски, боксери, бодита и платна, а текстилни бои са на водна основа, не дразнят кожата, нямаме нито едно оплакване за алергична реакция.

Как работим

Няма по-важно за нас от обратната връзка на доволен или недоволен клиент. Недоволният клиент е мисия за нас, той трябва да получи това, което е очаквал като качество и идея. Насреща сме винаги, когато имате въпроси или проблеми свързани с продуктите ни. Щастливи сме всеки път, когато се върнете да оставите своите отзиви и ни разкажете за щастието по лицата на близките ви.

Нашите продукти

Качеството за нас е на първо място. Всички продукти са добре подбрани и от най-високо качествени материи и материали.
Носим щастие!
Ashanti Ltd. © 2022 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ
Изработка на уеб сайт
userscart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram